четвер, 24 квітня 2008 08:05

Кіркоров подарував Ані Лорак сукню за $200 000 (ФОТО)

 
Улюбленець публіки Філіп Кіркоров, продюсуючий Ані Лорак розщедрився на більш ніж $200 000 і придбав ексклюзивну сукню від Роберто Каваллі для своєї протеже.
40 літній співак, який показав себе хорошим продюсером, і добився приголомшливого успіху в розкручуванні Діми Калдуна минулого року в Хельсінкі, вирішив, що гроші - сміття в порівнянні з успіхом на головному музичному конкурсі Європи.

Пару днів назад дизайнерське творіння Каваллі разом зі всіма аксесуарами і взуттям привезли до Москви на завершальну примірку. Наряд створений в одній з кращих студій світу і просто зобов"язаний підкорити європейську публіку. Велика кількість коштовних каменів, ексклюзивної ручної вишивки і, звичайно ж, відвертість сукні мають, за задумом авторів, звести з розуму не одну тисячу глядачів.

- Це саме така сукня, як я люблю, багато каменів, блиску, і головне, що воно ідеально підкреслює мою фігуру, - зізналася "Твоему ДНЮ" Лорак.

Сума, яку довелося викласти Філіпу за сукню, довгий час не розголошувалася. Але "ТД" вдалося дізнатися цей пікантний секрет.

- Ми порахували, і вийшло, що всі витрати тягнуть аж на 200 тисяч "зелених". - Розповіла Ані. - Філіп домовився з Каваллі, адже вони хороші друзі, Кіркоров був довгий час обличчям торгової марки дизайнера.

За словами співачки, Роберто досить довго продумував наряд, який незабаром з"явиться перед поглядом всієї Європи.

- Ми зустрічалися двічі, він з великим інтересом слухав мою пісню, щоб краще зрозуміти, що мені потрібне, - говорить Ані. - І коли сукню нарешті привезли на примірку, вона виявилась просто супер!

Зараз ви читаєте новину «Кіркоров подарував Ані Лорак сукню за $200 000 (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі