четвер, 19 серпня 2010 16:41

Кіркоров побудує на подарованій кримській землі будинок ветеранів естради

Кіркоров побудує на подарованій кримській землі будинок ветеранів естради

Співак Філіп Кіркоров вже задумався про наближення старості. У Криму він планує побудувати будинок для ветеранів естради.

Співак пояснив, що таким чином вирішив розпорядитися ділянкою землі, який належить йому як "почесному громадянину міста Ялти". 19 серпня це звання йому присвоїть мер Ялти, де король російської поп-музики виступає зі своїм шоу в концертному залі "Ювілейний".

"Я дійсно протягом 20 років регулярно приїжджаю в це чудове місто і з задоволенням співаю для його жителів і численних гостей, - сказав Кіркоров. - При цьому я менше за все думав про те, що за мої концерти мені присвоять звання "Почесного громадянина Ялти", та ще й наділять ділянкою кримської землі".

Втім, поки йому про старість думати ніколи. З Ялти його маршрут лежить на другий чорноморський курорт. До речі сказати, за словами організаторів гастролей, в цьому літньому сезоні Філіп Кіркоров став абсолютним рекордсменом за зборами в Криму та на курортах Кавказу.

Известия

Зараз ви читаєте новину «Кіркоров побудує на подарованій кримській землі будинок ветеранів естради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі