понеділок, 20 грудня 2010 12:49

Кіркоров хоче посадити своїх кривдниць на 8 років

Кіркоров хоче посадити своїх кривдниць на 8 років

Обвинувачення вимагає засудити обох обвинувачених в зломі електронної пошти Філіпа Кіркорова до восьми років позбавлення волі. Процес у справі Ніни Юрової та Віри Японцевої проходить в Пресненському суді Москви в закритому режимі.

Окрім цього, держобвинувач просить, щоб суд задовольнив громадський позов представників Кіркорова на суму один мільйон доларів США. Вирок у цій справі, за попередніми даними, оповістять 24 грудня.

Юрова і Японцева були затримані в червні 2009 року. За версією слідства, жінки зламали електронну пошту виконавця і його сторінку в соціальній мережі "Одноклассники.Ру" з метою шантажу, а потім вимагали у співака велику суму. Самі жінки стверджували, що Кіркоров не оплатив виконану ними роботу (Японцева працювала адміністратором співака, а фірма Юрової організовувала рекламну кампанію виконавця).

Згодом Кіркоров подав позов на мільйон доларів, заявивши, що через злом позбувся доступу до матеріалів нового альбому і своїх фотографій, але не виключив, що відмовиться від вимог, тому що доступ був відновлений. Також в червні 2010 року співак пообіцяв, що проситиме найм'якшого покарання для Юрової та Японцевої.

Нагадаємо, режисер церемонії "Золотий грамофон" Марина Яблокова звернулася до суду із заявою про порушення щодо співака Філіпа Кіркорова кримінальної справи за нанесення легкої шкоди здоров'ю і образи. Інцидент стався під час репетиції церемонії "Золотий грамофон".

За розповіддю Яблокової, співака обурив прожектор, направлений йому в очі, і він в грубій формі почав ображати її, оскільки вона відповідала за технічне забезпечення репетиції. Зі свого боку, Кіркоров розповів, що режисер підвищила на нього голос, а він ненавидить, коли на нього кричать.

"Коли на мене підвищують голос, я стаю неадекватним. Як востаннє, як в багатьох інших випадках мого життя", - поділився Кіркоров.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Кіркоров хоче посадити своїх кривдниць на 8 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі