пʼятниця, 25 листопада 2011 10:47

Кирило Туриченко на безлюдному острові їв мух та ящірок

Кирило Туриченко на безлюдному острові їв мух та ящірок

Кирило Туриченко, актор та співак не відчував сексуального потягу до дівчат під час перебування на безлюдному острові Гібраліон, поблизу Панами на проекті "Останній герой".

"Ніяких стосунків із дівчатами не могло бути, бо ми всі ходили брудні, як поросята. Одяг швидко перетворився на ганчір'я. Дівчата руками розчісували скуйовджене, брудне, засмальцьоване волосся. Ми посміхалися один одному нечищеними зубами. Від укусів комах ходили плямисті, як далматинці", - поділився Кирило.

Співак говорить, що дівчатам треба фізично бути підготовленими до острова. Деякі з них втрачали свідомість, з ними траплялись істерики.

Під час проекту Кирило схуд на 9 кілограмів.

"Коли повернувся із острову, наді мною можна було просто плакати. Я справляв дуже жалюгідне враження. Можливо тому мене довго не пропускали в Борисполі. Дивились то на фото в паспорті, то на мене, бородатого. Кажуть мені: "Це не ваші документи". Думали, що я — якийсь заробітчанин-нелегал. Пропустили після того, як я з ними посварився", - розповів співак.

Плем'я Піску, до якого належав Кирило Туриченко, прозвало його "роботом" за феноменальну витривалість і мужність у різноманітних ситуаціях.

"Їли здебільшого манго. Навчився їсти ящірок, мух, комарів. З'їли одну змію, багато ігуан. За смаком нагадують курку, навіть кісточки на лапах схожі. На острові відчуття голоду немає. На десятий день звикаєш, що на сніданок у тебе одне зелене манго або равлики", - зауважив Туриченко.

Зараз ви читаєте новину «Кирило Туриченко на безлюдному острові їв мух та ящірок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі