понеділок, 12 січня 2015 13:13

Кім Кардаш'ян знову продемонструвала пишне тіло у Vogue
7

Зірка реаліті-шоу Кім Кардаш'ян стала героїнею лютневого випуску журналу Vogue (Австралія).

Кім приміряла легкі образи в ніжній фотосесії.

В інтерв'ю журналу Кардаш'ян розповіла про свого чоловіка Каньє і про честь знову працювати з "біблією моди".

Про Каньє: "Він завжди був такою хорошою опорою протягом усього мого життя. Я думаю, ми зустрілися 10 років тому і ми з'єдналися в різних точках і стали ближче. Ми завжди спілкувалися, навіть якщо ми були на різних шляхах нашого життя. Ми завжди могли повідомити один одного про те, що відбувається і завжди підтримати один одного. Я думаю, що це створило добру основу для наших відносин. Ми абсолютні найкращі друзі. Ми знаємо все до останньої речі один про одного. Ми знаємо наші цілі, щоб зробити життя один одного дійсно щасливим і я думаю, що ми знаємо як зробити це. Ми добре спілкуємося і, я думаю, це дуже важливо у відносинах, і нам так весело разом. Ми сміємося разом. Ми одержимі нашою сім'єю. Ми любимо нашу дочку дуже сильно ".

Кім вже не вперше співпрацює з журналом, її фотосесія в минулому наробила чимало шуму.

"Для мене дійсно велика честь працювати з однією з ікон стилю, фешн-директором Centenera для цієї обкладинки VogueAustralia. Фотосесія проходила в одному з моїх улюблених місць світі, Австралії! Спасибі Жилю Бенсімон за ці чудові фото! ".

Зараз ви читаєте новину «Кім Кардаш'ян знову продемонструвала пишне тіло у Vogue». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі