четвер, 26 листопада 2015 10:13

Кім Кардаш'ян показала фото зі свого 18-річчя

Автор: Соціальні мережі
 

Зірка реаліті-шоу Кім Кардаш'ян опублікувала фото з концерту Backstreet Boys, куди вони з сестрою Хлої вирушили відзначати 18-й день народження Кім.

При цьому Кардаш'ян знову згадала про те, що важко переносить другу вагітність, а від нездужання себе відволікає якраз переглядом старих кадрів:

"Коли тобі погано і ти лежиш у ліжку, можна покопатися в старих фото. Хлої, не вбивай мене! Це був мій 18-й день народження, і Хлої привела мене на концерт Backstreet Boys. Що це взагалі за капелюхи?"

Нагадаємо, що усіма труднощами вагітності Кім вже кілька місяців ділиться з шанувальниками в соцмережах і на власному сайті. Днями знаменитість розповіла про те, що їй, ймовірно, зроблять кесарів розтин. Раніше Кардаш'ян скаржилася на зайву вагу і ділилася своїми страхами з приводу майбутніх пологів.

Сьогодні велике сімейство Кардаш'ян-Дженнер відзначатиме День подяки, і Кім сподівається, що зможе приєднатися до торжества незважаючи на погане самопочуття. Вечерю влаштує у себе вдома Кріс Дженнер, у якої зараз живуть Кім, її чоловік Каньє Уест і донька Норт.

Зараз ви читаєте новину «Кім Кардаш'ян показала фото зі свого 18-річчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі