середа, 15 серпня 2012 11:11

Кеті Перрі в аквапарку втратила труси
6

Популярна американська виконавиця Кеті Перрі зганьбилася в каліфорнійському аквапарку. Співачка втратила трусики від купальника на очах у всіх відпочиваючих.

Кеті Перрі примудрилася відзначитися на днях не тільки чутками про романтичні стосунки з колишнім коханим відомої голлівудської актриси Дженніфер Еністон Джоном Мейером, а й власною поведінкою. Взагалі-то, артистка і так непогано епатує публіку, змінюючи колір волосся від рожевого до блакитного з проміжним фіолетовим і з'являючись на сцені в прозорих костюмах. Проте днями Перрі здивувала не лише численних шанувальників, а й обивателів не бажаючи того.

Виконавиця в якості простого відпочиваючого вирушила в каліфорнійський аквапарк, навіть не припускаючи, до яких наслідків це призведе. Дівчина веселилася в компанії і вирішила покататися на дошці для серфа. Однак не просто так, а спустившись на ній з гірки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кеті Перрі розлучилася з чоловіком

І ось Кеті, як передає The Huffington Post, одягнена в дизайнерський стильний купальник-бікіні, плазом плюхнулася на дошку і з'їхала на ній вниз просто в басейн. І все б добре, якби не зрадницькі трусики. Вони сповзли з зоряної попки, і всі присутні могли споглядати м'яку частину Кеті Перрі. Найцікавіше, що артистка ніяк не могла поправити трусики, тому що тримала в руках горезвісну дошку.

Проте Кеті Перрі продемонструвала справжні чудеса витримки. Вона посміхнулася як ні в чому не бувало, відпустила нарешті дошку і підтягла труси. Можна тільки уявити радість папараці, які сиділи в засідці в очікуванні заповітних кадрів. Але навіть вони не могли припустити, що Кеті Перрі постане перед їхніми об'єктивами в такому вигляді. Фотографії оголеної частини філе артистки вже облетіли весь світ.

Сама Кеті Перрі досить легко поставилася до цього випадку в аквапарку. У своєму мікроблозі американська виконавиця залишила жартівливу запис: "Давайте будемо чесними, я правда думаю, що заслуговую права вважатися дупою".

Зараз ви читаєте новину «Кеті Перрі в аквапарку втратила труси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі