четвер, 05 травня 2011 12:47

Кемерон Діас покрасувалася довгими ногами відразу в двох журналах
10

У червні Кемерон Діас з'явиться на обкладинках відразу двох журналів - Maxim і Elle.

Діас не тільки фотографувалася, а й розмовляла з журналістами. Так, Maxim вона розповіла, що не вірить в інститут шлюбу.

"Мені здається, ми повинні встановити власні правила. Я думаю, ми не повинні будувати стосунки, засновані на старих традиціях, які більше не задовольняють потреби сучасного світу", - підкреслила актриса.

Але, незважаючи на це, Діас вірить в кохання і любить чоловіків.

"Я люблю чоловіків більше ніж що-небудь інше. Я хочу, щоб усі чоловіки були щасливі і у них були класні жінки. Але хлопцям потрібні дівчата, які можуть кинути їм виклик і які не дадуть їм спуску. Жінки ж, навпаки, не повинні бути божевільними стервами, які вибухають, варто хлопцю сказати щось, що може їх налякати", - зазначила вона.

З Elle Кемерон говорила, в першу чергу, про красу. Актриса зізналася, що раніше поїдала хот-доги і запивала їх пивом, абсолютно не турбуючись з цього приводу. Однак зараз вона відмовилася від усього смаженого і "захворіла" спортзалом.

"Раніше я ніколи не стежила за тим, що я їм, але я роблю це тепер. Я виключила зі свого раціону все смажене. Тепер я всерйоз замислююсь над тим, що я їм. Якщо, наприклад, ви хочете в спортзалі силових навантажень але, при цьому, бажаєте залишитися маленькою і стрункою, вам просто необхідно стежити за раціоном", - підкреслила Діас.

Зараз ви читаєте новину «Кемерон Діас покрасувалася довгими ногами відразу в двох журналах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі