вівторок, 19 січня 2016 15:27

Кейт Вінслет попросила дати нарешті Дікапріо Оскар

Автор: Reuters
 

Актриса на церемонії London Critics Circle Film Awards Кейт Вінслет поспілкувалася з кореспондентом BBC News. Журналіст поцікавився за кого в номінації "кращий актор" Кейт тримає кулачки - за свого недавнього колегу з байопіка "Стів Джобс" Майкла Фассбендера або за свого друга протягом багатьох років Лео Ді Капріо. Вінслет залишилася вірна собі і відповіла на питання з точки зору справедливості, а не на догоду продюсерам "Стіва Джобса". Так, на думку актриси "Оскара" заслуговує Ді Капріо.

"У мене дуже різнопланові почуття, але я думаю, всі хочуть, щоб перемогу здобув саме він. Це було б просто чудово! Я дуже здивована, що Лео досі не отримав заслуженого визнання Академією. Для мене все-таки досить складно відповідати на це питання, тому що Майкл Фассбендер теж номінований, і я була його правою рукою на тримісячних зйомках "Стіва Джобса", я бачила, як багато і виснажливо він працює. Мені здається, у нього якась неймовірна працездатність. Але, так, накал пристрастей вже сильний. Мені здається, цей рік, безумовно, рік Лео. Дайте йому вже, нарешті, "Оскар"!", - сказала Кейт.

Нагадаємо, дружина Уїлла Сміта Джада Пінкетт-Сміт закликала бойкотувати церемонію нагородження через відсутність в списку номінантів акторів з темним кольором шкіри.

"На церемонії "Оскар" завжди раді запросити темношкірих людей для вручення нагород або розваги публіки, але наші акторські таланти і здібності визнаються дуже рідко. Може, темношкірим людям варто на цей раз утриматися від участі в церемонії? Люди можуть ставитися до нас тільки так, як ми самі це дозволимо. З великою повагою в розпал глибокого розчарування, ваша Джада Пінкетт-Сміт", - йдеться у зверненні актриси до Академії.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Вінслет попросила дати нарешті Дікапріо Оскар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі