четвер, 18 листопада 2010 09:01

Кейт Мосс визнали іконою стилю останнього десятиліття

Кейт Мосс визнали іконою стилю останнього десятиліття

Один з найвпливовіших модних журналів Vogue визнав британську супермодель Кейт Мосс найстильнішою жінкою останнього десятиліття, пише The Daily Express.

За словами директора відділу моди американського видання Vogue Александи Котур, "ніхто не робив такого величезного впливу на сучасних жінок, як Кейт Мосс".

"Вона завжди виглядає шикарно і дуже круто", - підкреслила представниця модного журналу.

За час своєї модельної кар'єри Кейт Мосс з'являлася на обкладинках Vogue в різних країнах світу декілька сотень разів (тільки британське видання цього журналу 30 разів друкувало фото моделі на своїх обкладинках). При цьому 36-річна англійка займається не тільки модельним бізнесом, але також пробує себе в інших сферах - дизайні, музиці, кулінарії, ювелірній і парфюмерній промисловості.

Окрім Кейт Мосс Vogue також відзначив відчуття стилю й інших знаменитих жінок. Так, актрису Сару Джесіку Паркер назвали іконою богемного стилю, дружину президента США Мішель Обаму похвалили за незалежність, актрису Джесіку Біл назвали уособленням краси по-американськи, а Кері Малліган отримала визнання за свіжий погляд на вибір одягу і аксесуарів.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Кейт Мосс визнали іконою стилю останнього десятиліття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі