неділя, 30 травня 2010 19:16

Кейт Мосс відпочиває на Карибах топлес (ФОТО)

Британська 36-річна фотомоель Кейт Мосс разом зі своїм бойфрендом 40-річним гітаристом рок-групи "The Kills"Джеймі Хінсом відпочивають на Карибах.

На пляжі зірка засмагала топлес і не звертала жодної уваги на спалахи фотокамер. Спочатку Кейт і Джеймі цілувалися, а потім музикант почав робити Мосс масаж. Після кількох годин на пляжі пара перебралася на яхту.

Зірки не виглядали пригніченими, не зважаючи на останні матеріальні втрати Кейт Мосс.

Два тижні тому злочинці винесли з будинку фотомоделі три цінні картини, одна з яких картина Бенксі вартістю у 80 тис фунтів. Злочин стався близько 4:00 ранку. На той час Кейт, її друг Джеймі і мати Лінда міцно спали.

Минулого тижня будинок Мосс, розташований на північному заході Лондона, затопило нечистотами. Аварія завдала шкоди на 100 тис фунтів. Ціна самого будинку - 8 млн фунтів. Були пошкоджені килими, меблі, велика колекція взуття Кейт Мосс і роботи відомого 55-річного британського фотографа перуанського походження Маріо Тестіно.

Кейт Мосс незаміжня. Виховує 7-річну дочку Лілу Грейс.

Gazeta.ua за матеріалами Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Кейт Мосс відпочиває на Карибах топлес (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі