понеділок, 23 червня 2008 08:24

Кейт Мосс шокувала турків відсутністю нижньої білизни (ФОТО)

У плани Кейт Мосс не входить старіти і перетворюватися на строгу світську пані. От як знаменитість зі своїм бойфрендом і дочкою відзначилась на фотовиставці в Стамбулі.

Звичайно, модель віддала перевагу над яким-небудь елегантним нарядом вільній прозорій сукні в горошок. Але саме вражаюче, що під сукнею Мосс геть була відсутня нижня білизна, і абсолютно не доводилося гадати, що ховається під одягом. Втім, читачі можуть самі в цьому переконатися, подивившись фотографії.

З боку зірки це був справжній виклик суспільству. До того ж, вона знаходилася в мусульманській країні.

Звичайно ж, і Джеймі Хінс не відпустив свою кохану одну. Він теж супроводжував модель на виставку відомих в світі моди майстрів фото-арта Мерта Аласа і Маркуса Пігготта. І, в порівнянні зі своєю нареченою, Хінс був одягнений просто консервативно.

А на Кейт, окрім згаданої вище суконьки, були ще величезні циганські сережки і браслет з срібних монет.

Треба визнати, що своєї мети - привернути загальну увагу - Мосс добилася. Всі відвідувачі виставки більше цікавилися зіркою, ніж фотографіями.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Мосс шокувала турків відсутністю нижньої білизни (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі