вівторок, 17 березня 2009 13:53

Кейт Мосс попалася папараці без бюстгалтера (ФОТО)
5

Супермодель Кейт Мосс загально відома своїм гарним смаком. І хоча найменші зміни в її стилі копіюють мільйони жінок по всьому світу, останнім часом супермодель сама на себе не схожа.

У неділю Кейт була присутня на дні народження сера Філіпа Гріна і була вдягнена більш ніж лаконічно: чорний жіночий піджак під смокінг і сукня з низьким вирізом. Такою її бачили в Аннабель клубі в Мейфейр.


Але в тому ж самому вбранні від Ів Сен-Лорана вона була й вранці того ж дня - на фотосесії в Парижі. Там на Пляс де ля Конкорд наша героїня позувала із блідо-рожевою трояндою.
Втомлена від безкінечного перевдягання, Кейт, мабуть, трохи розслабилася, прибувши на згаданий нами день народження. Вона зовсім забула, що на виході її знову будуть чекати невтомні папараці.

Цей випадок з невдалим вибором гардеробу - вже третій за тиждень. Минулого уїкенду вона "прокололася", коли відвідувала нічний клуб зі своїм бой-френдом і була вдягнена "недоречно", зазначає Dailymail.

Переклад Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Кейт Мосс попалася папараці без бюстгалтера (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі