четвер, 06 листопада 2008 14:26

Кейт Бекінсейл для ELLE продемонструвала свої стрункі ноги (ФОТО)

Мало хто знає, що Кейт Бекінсейл в юності страждала на анорексію. Але зараз вона в прекрасній формі й не втомлюється це демонструвати. Актриса знялася для журналу ELLE, який вийде в грудні. Зірка "Пьорл-Харбора" також дала інтерв"ю глянцю, в якому розповіла наскільки вона зараз щаслива та здорова. Як розповіла Бекінсейл, в свої 35 її фігура виглядає набагато привабливішою, аніж в юності.
Коли актриса страждала на анорексію, вона за день з"їдала легкий сніданок, ланч і на вечерю печену картоплю. У результаті, Кейт почувалася просто жахливо. Зараз же актриса вживає яйця або вівсянку на сніданок, курку або овочі на ланч, а на вечерю рибу та овочі. "Але якщо мені хтось пропонує з"їсти кекс після обіду, я не відмовляюся, - говорить Бекінсейл. - Я не хочу бути схожою на Жизель. І я терпіти не можу тих людей, які не можуть собі дозволити зайвого шматочка смачного тортика".

За матеріалами The Sun

Зараз ви читаєте новину «Кейт Бекінсейл для ELLE продемонструвала свої стрункі ноги (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі