пʼятниця, 19 травня 2017 15:29

Катя Чілі і Любко Дереш поділяться досвідом веганства
3

20-21 травня у Києві пройде фестиваль веганської культури KYIV VEGAN BOOM. Впродовж двох днів фестивалю усі охочі безкоштовно зможуть відвідати майстер-класи з кулінарії, великий веганський ярмарок, послухати живі виступи музикантів та стати слухачами освітньої програми. Лекції про веганство (спосіб харчування, котрий на 100% складається з продуктів рослинного походження) проведуть фахівці у сфері медицини, експерти з дієтології та фітнесу. Діятиме також велика зона фудкорту.

Своїм досвідом веганства поділяться також українські зірки: Освітня Зона в рамках фестивалю запрошує на відкриту панельну дискусію "Зіркові байки про веганство" з письменником Любком Дерешом, музиканткою Катьою Чілі та журналістом Андрієм Куликовим.

"Що спільного між Лені Кравіцом, Робом Зомбі, Авріл Лавін, Джоном Леноном, Мобі, Джаредом Лето, і Katya Chilly? Окрім того, що ці люди радують своїх фанів класною музикою, всі вони - вегани чи вегетаріанці. З різних причин не всі з них змогли приїхати на KYIV VEGAN BOOM. Добре, що наші зіркові музиканти, письменники та журналісти з радістю поділяться своїм досвідом веганства та дадуть відповіді на питання, які вас турбують", - запрошують організатори.

На дискусії зірки розкажуть про те, як вони відмовилися від вживання продукції тваринного походження, які причини спонукали на це, а також про реакцію друзів і рідних. Слухачі зможуть поспілкуватися з гостями та поставити свої питання.

Де: IZONE вул. Набережно-лугова, 8

Коли: Неділя, 21 травня, о 16:00

Вхід: за добровільні внески.

Подія у ФБ: https://www.facebook.com/events/356498118077469/?fref=ts

Зараз ви читаєте новину «Катя Чілі і Любко Дереш поділяться досвідом веганства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі