пʼятниця, 12 жовтня 2018 17:54

Катерина Кухар зізналася, чому не носить найпопулярнішу жіночу прикрасу
7

Перший ефір
Другий ефір
Третій ефір
Четвертий ефір
П'ятий ефір

Приму балерину Катерину Кухар по праву можна назвати однією з найстильніших українок. Щонеділі балерина дивує глядачів своїм вишуканим вбранням і перевтіленням. То вона у відвертому напівпрозорому платті, то з глибоким декольте, то застібнута на всі гудзики. Але напевно, глядачі вже помітили, що в шоу "Танці з зірками" на 1 + 1 не дивлячись на зміну образів, Катерина Кухар вже другий сезон не одягає один з найпопулярніших жіночих аксесуарів - сережки. Як каже сама прима: "Вони створюють перешкоди по звуку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександр Стоянов зібрав 148 тисяч гривень для хворих дітей

- Я дуже люблю прикраси і сережки в тому числі, але іноді цей аксесуар буває просто не до місця, - поділилася прима. - Адже важливо витримати образ в цілому. Наприклад, у виставі "Шехеразада" у мене яскравий образ з безліччю аксесуарів: об'ємні сережки, браслети, діадема. А ось в прем'єрній виставі "Діти ночі. Андрогін ", в якому я буду танцювати на наступному тижні, 19 жовтня, у мене немає жодного аксесуара, зате дуже сексуальний костюм з імітацією оголеного тіла і арт макіяж.

Пропонуємо згадати 7 витончених і стильних образів Катерини Кухар в шоу.

Катерина Кухар мріє про віллу на Кіпрі:

- Мені подобається це місце, природа, люди, неймовірно смачна кухня і домашнє вино. Було б непогано тут колись придбати маленьку віллу, - зізналася балерина.

Зараз ви читаєте новину «Катерина Кухар зізналася, чому не носить найпопулярнішу жіночу прикрасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі