пʼятниця, 20 грудня 2019 10:29

Катерина Кухар уперше показала доньку

Прима-балерина національної опери України та суддя проекту "Танці з зірками" Катерина Кухар показала донечку, народжену від Олександра Стоянова.

Так, зірка вирішила зробити своїм шанувальникам подарунок і на своїй сторінці в Instagram опублікувала фото обкладинки глянцю, для якого вперше знялася з дочкою Анастасією.

Автор: instagram.com/ekaterinakukhar_official
  Донька Катерини Кухар - Анастасія
Донька Катерини Кухар - Анастасія

"Знайомтеся, це Настя! Якби ви бачили, як ця маленька принцеса готувалася до знімань, підбирала вбрання, як світилися від щастя її очі. Вона всім сусідам розповіла, що у неї буде фотосесія і те, що її нарешті покажуть", - зазначила під знімком Кухар.

Шанувальники зірки у коментарях одразу помітили схожість дівчинки з батьком.

"На батька схожа", "Батькова дочка, красунька! Зі святом!", "Ой які ви гарненькі. Донечка справжня принцеса", - писали під фото підписники балерини.

Нещодавно Катерина Кухар опублікувала стильний чорно-білий знімок, на якому позує топлес. Оголене тіло прима-балерина прикрила шубою з шаховим візерунком.

Зараз ви читаєте новину «Катерина Кухар уперше показала доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі