вівторок, 03 серпня 2021 16:15

Катерина Кухар порадила, як харчуватися для ефектного вигляду

Катерина Кухар порадила, як харчуватися для ефектного вигляду
Під час подорожей зірка радить обирати регіональну кухню. Фото з Facebook Катерини Кухар

Здорове харчування – вживати просту їжу, властиву вашому регіону.

Страви мають бути свіжими, якісними й приготованими з любов'ю, про це розповіла українська балерина, актриса і суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар в Instagram.

Тоді є впевненість, що в їжі немає трансжирів, ГМО або шкідливих інгредієнтів, за її словами. Харчування – основа життя і базова умова його якості.

"Учора було популярно їсти, наприклад, вівсянку. Сьогодні кіноа чи взагалі – голодувати. А завтра всі обговорюють якісь небачені екзотичні ягоди, без яких, виявляється, немає жодного шансу зберегти здоров'я. Усілякі новомодні суперфуди захоплюють свідомість і ми починаємо вірити в їхню чудодійну силу. Про страшну силу ЗСЖ взагалі краще не згадувати", – сказала Кухар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар показала розкішну фігуру на пляжі

Під час подорожей зірка радить обирати регіональну кухню. Так можна спробувати незнайомі страви й дістати нові враження про країну.

Балерина Катерина Кухар створила шовкові балетні спідниці з дизайнером LYALYA SOGOMONYAN. Ім'я Катерини Кухар давно асоціюється не тільки з балетом, а й зі словосполученням - ікона стилю. Нещодавно прима-балерина вирішила спробувати сили в новій індустрії і спільно з дизайнером LYALYA SOGOMONYAN представила весняні танцювальні спідниці.

Зараз ви читаєте новину «Катерина Кухар порадила, як харчуватися для ефектного вигляду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі