субота, 21 березня 2020 12:07

Катерина Кухар через коронавірус покинула райське місце і повернулася в Україну
9

Катерина Кухар в Таїланді
Фото: надала Катерина Кухар
Катерина Кухар в Таїланді
Катерина Кухар в Таїланді
Катерина Кухар в Таїланді
Катерина Кухар в Таїланді

Прем'єри балету Катерина Кухар та Олександр Стоянов через спалах коронавірусу були змушені перервати медовий місяць в Таїланді і терміново повернутися в Україну.

У вихідні прима-балерина Катерина Кухар на своїй сторінці в instagram написала: "З туроператором намагаємося змінити квитки і терміново повернутися в Україну. Але поки буде продовжувати вас радувати красивими видами і думати про позитивне". Також Катерина з прикрістю констатувала: "Мені ніколи нічого в житті не давалося легко і мій #honeymoon, через 10 років, тому доказ ... Не буду рахувати дні, які нам довелося залишити непережитими в Таїланді і не буду про них шкодувати".

Балерині було шкода залишати Таїланд:

"Навіть те, що я чула про райські місця для медового місяця, моя уява просто не могла відтворити щось подібне. Настільки воно прекрасне для мене і для нас. Ми з Сашком дуже чекали цю відпустку і заздалегідь планували, якщо буде можливість обов'язково повернемося", - пише Кухар.

"Зазвичай у відпустку ми беремо з собою дітей, а тут вперше поїхали вдвох, фактично це був наш медовий місяць. - зазначає Олександр Стоянов. - Але за ці 5 днів ми багато встигли. Ситуація на цих островах - безпечна, випадків зараження коронавірусом не було, втім, нам пропонували дезінфікувати руки через кожні 5 метрів. Ми ходили в масках, хоча біля нас були тільки члени нашої групи, ми уникали великих скупчень людей, а наша група складалася всього з 8 чоловік - зараз як ніколи безпека кожного в їх руках. Незважаючи на ситуацію ми встигли насолодитися Андаманським морем, тайською райською їжею, відпочинком на острові Крабі і Пі Пі, побувати в печері Тигра, погодувати слонів. Мене навіть встигла пограбувати мавпочка".

Катерина Кухар розповідає про пригоди на острові мавп:

"Ми поїхали на острів мавп Monkey beach, але, на жаль, там не залишилися: було багато човнів і людей, тому ми поїхали на іншу лагуну, не ризикнули туди йти. Нам розповіли, що на цьому пляжі є величезна скеля, на якій живуть мавпочки. Поки не було туристів, вони стрибали зі скелі, пірнали на глибину двох метрів і діставали самостійно собі їжу за допомогою полювання, а зараз вони втратили цю здатність. Люди приходять і постійно їх підгодовують, ось вони і зледащіли і втратили таку здатність. Зараз ще у деяких мавп цей інстинкт спрацювує, вони намагаються стрибнути зі скелі, але розбиваються. З цієї причини в Таїланді заборонили їх годувати, щоб вони знову повернули здатність самостійно виживати в природних умовах ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У піжамах, халатах та спортивках: чим українські селебріті займаються на карантині

"Але нам вдалося погодувати тайських мавпочок, правда, в іншому місці. Нас заздалегідь попереджали, що необхідно ховати мобільні телефони, тому що мавпочки їх крадуть. Але одній маленькій мавпочці вдалося у мене вкрасти ласощі. Вона стрибнула мені на спину, приловчилася і залізла до мені в сумку, вкрала у мене упаковку вафель, почала швидко їсти, поки до неї не прибігли інші. У мавп через цю упаковку практично почалася бійка, хоча в тому місці, де ми були, мавпочки дуже доброзичливі", - додав Олександр Стоянов.

Нещодавно Катерина Кухар і Олександр Стоянов повернулися з туру Францією. За 2 місяці українські артисти балету провели у Франції близько 50 вистав. У цьому році їх гастролі почалися з Китаю, де вони побували на Різдво, ще до того, як оголосили про коронавірус. Опісля вони відлетіли до Франції. Український балет завдяки ініціативі Олександра Стоянова подивилися понад 100 тисяч французьких глядачів.

Артисти розповіли про те, як Франція реагує на короновірус.

"Франція, як і інші країни, охоплена панікою, - розповідає Катерина. - Дуже багато людей в магазинах, в театрах і музеях ходять в масках, більшість з них - азіати. Найцікавіше, що через це абсолютно не зрозуміло хто з них хворіє, а хто здоровий ".

Зараз ви читаєте новину «Катерина Кухар через коронавірус покинула райське місце і повернулася в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі