вівторок, 26 квітня 2016 20:27

Катерина Бужинська у розкішному образі заспівала в Європарламенті і штаб-квартирі НАТО
5

Фото: фото надане прес-службою Катерини Бужинської

Українська співачка Катерина Бужинська заради миру заспівала пісню "Діти за мир у всьому світі" разом з дітьми у залі Європарламенту і штаб-квартирі НАТО в Брюсселі. Своїм виконанням зірвала бурхливі оплески.

"За мир борються дорослі заради майбутнього своїх дітей. Вони перш за все потребують любові, тепла, турботи й уваги. Діти хочуть бути почутими, жити під мирним небом і мати щасливе майбутнє. Спільно прагнемо досягти позитивних результатів заради миру на землі. Впевнена, цей гімн торкнеться кожного серця і об'єднає всіх заради миру в усьому світі" - розповіла Катерина Бужинська.

Учасники міжнародного соціального проекту "Діти за мир у всьому світі" виготовили і представили карту миру Бельгії в Європарламенті і передали відеозвернення від дітей зі Східної України із закликом Миру.

"Зараз ідуть перемовини, щоб діти учасників АТО і переселенців, дітей сиріт з усієї України змогли оздоровитись влітку у тих країнах, які беруть участь у проекті. Болгарський уряд вже готовий за власний рахунок прийняти на оздоровлення і відпочинок близько 300 дітей, а Угорський – тисячу маленьких українців" – додала співачка.

Читайте також: Джолі вперше вийшла на публіку після чуток про госпіталізацію

Нагадаємо, Катерина Бужинська і Президент Болгарії заспівали дуетом на премії "Людина року-2015". Співачка тривалий час з чоловіком живе Болгарії, де дає безліч концертів, і встигла на гідному рівні опанувати національну мову.

Зараз ви читаєте новину «Катерина Бужинська у розкішному образі заспівала в Європарламенті і штаб-квартирі НАТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі