пʼятниця, 24 січня 2020 13:10

Кароль розповіла про ставлення сина до її "хімії" з Баланом
3

Фото: Скріншот з відео

Співачка Тіна Кароль зізналася, що її 11-річний син Веніамін не в захваті від жартів про те, що його мама виходить заміж за молдавського виконавця Дана Балана.

Зірка розповіла про це в інтерв'ю програмі "Слава+", яка виходить на YouTube.

"Коли Веніамін був на "Різдвяній історії", то сказав: "Мені не сподобалися ваші жарти. Що це вони говорять, що ти виходиш заміж за Балана? Навіщо ти підтримуєш ці порожні розмови?" - сказала Кароль.

Співачка відразу виправилася і сказала, що не підтримує таких чуток і розмов. Вона все ж зізналася, що між нею і Даном Баланом сталася хімія.

"Я нічим не підтримую цих розмов, ось у чому прикол. Трапився дует, трапилася музика, сталося диво образів. Так на "Голосі" сталася хімія. А між ким вона повинна була бути - Дімою і Даном Баланом? Потім народилася ідея заспівати дуетом - не моя. А заспівати в один мікрофон запропонувала я, тому що це красиво", - зазначила Кароль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Схожа на молоду Пугачову: Тіна Кароль продемонструвала образ домашньої кішечки

Співачка підсумувала, що поки що не готова до нових романів. А її син не готовий прийняти нового батька.

Співачка Тіна Кароль балує своїх шанувальників шедеврами фотомистецтва. Нову світлину Тіна опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «Кароль розповіла про ставлення сина до її "хімії" з Баланом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі