четвер, 12 вересня 2019 13:39

Кара Делевінь показала спіднє на Тижні моди у Нью-Йорку
9

Кара Делевінь взяла участь у модному шоу Ріанни
Фото: Reuters
Кара Делевінь взяла участь у модному шоу Ріанни
Шоу Ріанни транслювали на Amazon Prime Video
Світська левиця Періс Гілтон
Співачка Хелсі

Британська модель і акторка 27-річна Кара Делевінь побувала на Тижні моди у Нью-Йорку. У Barclays Center в Брукліні знаменитість прийшла на шоу бренду спіднього співачки Ріанни Savage x Fenty.

На червоній доріжці Делевінь позувала у чорній міні-сукні, яка продемонструвала її довгі ноги. Через розстібнутий верх вбрання було видно мереживний бюстгальтер. Образ доповнювало зібране волосся у високий хвіст і макіяж у темних тонах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кара Делевінь ледве прикрила інтимні частини тіла в ню-зйомці

Західні ЗМІ відзначили, що позувати до фотографів Кара вийшла окремо від акторки 29-річної Ешлі Бенсон. У червні модель розкрила їхні романтичні стосунки, розмістивши відео з поцілунками в соцмережі.

Автор: dailymail.co.uk
  Кара Делевінь і акторка Ешлі Бенсон
Кара Делевінь і акторка Ешлі Бенсон

На модному шоу також побували сестри-моделі Белла і Джіджі Хадід, Періс Гілтон.

Автор: Reuters
  Модель Белла Хадід
Модель Белла Хадід

Нью-Йоркський тиждень моди у розпалі. Світові дизайнери продовжують презентувати нові колекції сезону весна-літо 2020. Цього року у фешн-індустрії пройшли глобальні зміни: на подіум вийшли не тільки моделі plus-size, але й бабусі та вагітні жінки.

Зараз ви читаєте новину «Кара Делевінь показала спіднє на Тижні моди у Нью-Йорку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі