пʼятниця, 20 листопада 2020 14:27

Канадська хокеїстка проміняла спорт на еротичні фотосесії
12

Канадська Instagram-модель 20-річна Мікайла Демайтер не соромиться показати сексуальні кадри з фотосесій.

На знімку Демайтер позує в короткому сірому топі та оливкових трусах. Вбрання жінки ледь прикриває соковиті принади. Образ доповнила світло-коричневими босоніжками на підборах. Фото опублікувала в Instagram.

Хокеїстка регулярно публікує сексуальні фото
Фото: instagram.com/mikaylademaiter
Хокеїстка регулярно публікує сексуальні фото
Хокеїстка регулярно публікує сексуальні фото
Хокеїстка регулярно публікує сексуальні фото
Хокеїстка регулярно публікує сексуальні фото

Мікайла Демайтер - колишня воротарка канадської хокейної команди Bluewater Hawks. Жінка активно займалася спортом, а фотосесії були її хобі. Однак у травні 2019 року вона попрощалася з хокеєм: Демайтер перенесла операцію на коліні. Про завершення кар'єри воротарки написала в Instagram.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Mikayla Demaiter (@mikaylademaiter)

"Дорогий хокею, прийшов час прощатися і відкрити нову главу в моєму житті. Вперше ти не будеш моїм головним пріоритетом. З тобою я досягла успіху, маю друзів. Знаю, мої рідні нудьгуватимуть за часами, коли ми з тобою були разом. Я з радістю дивлюся в майбутнє, тому що все, чого ти мене навчив, зробить мене успішною", - поділилася жінка в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Богиня фітнесу в Європі довела, що можна бути жіночною і сексапільною, попри м'язову масу

Після травми Демайтер остаточно вирішила піти в модельний бізнес. Зірка бере активну участь у відвертих фотосесіях, знімками з яких тішить шанувальників у мережі.

Фітнес-модель та тренерка родом із Колумбії, США, 27-річна Ан'єла Сагра приголомшує фотографіями, на яких часто позує лише в мінібікіні або спідньому. Бодібілдерка опублікувала серію знімків в Instagram. Зірка одягнена в білу спідницю, тенісну кепку та топ. Те, що вона позувала без бюстгальтера, лише розбурхало уяву шанувальників.

Зараз ви читаєте новину «Канадська хокеїстка проміняла спорт на еротичні фотосесії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі