вівторок, 03 серпня 2021 12:05

Каменських та екскохана Позитива хизуються фігурами на відпочинку в Хорватії
5

Дизайнерка Анна Андрійчук, яка нещодавно розлучилася з ексучасником гурту "Время и Стекло" Позитивом, показує пікантні фото з відпустки. Жінка гайнула на відпочинок у Хорватію разом зі співачкою Настею Каменських і продюсером Олексієм Потапенком.

Зірки проводять відпустку на яхті. Андрійчук і NK влаштовують сексуальні фотосесії. Ексдружина Олексія Завгороднього (справжнє ім'я Позитива. - Gazeta.ua) позувала в червоному бікіні на сапборді, показуючи пружні сідниці. А Каменських постала у квітчастому купальнику кольору айворі. Знаменитості діляться спекотними фото в Instagram.

Екскохана Позитива Анна Андрійчук ділиться пікантними фото з відпочинку
Фото: instagram.com/annchuk
Андрійчук відправилася у відпустку разом з найкращою подругою - артисткою Настею Каменських
Каменських теж показує спекотні фото
Андрійчук відправилася у відпустку разом з найкращою подругою Настею Каменських та продюсером Потапом
Каменських теж показує спекотні фото

У дописі під знімками Андрійчук поділилася певними ритуалами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британська модель захопила шанувальників гарячими кадрами

"Через життя в мегаполісі ми часто відчуваємо сильне збудження нервової системи, роздратування. Результат цього - повний дисбаланс. Удома в Києві я щовечора приймаю ванну з морською сіллю, адже солона вода має магічну силу, вона очищує від негативу, наповнює енергією, заспокоює і зцілює, повертає відчуття спокою і гармонії. Для підсилення ефекту запалюю свічки й пахощі (вони чистять простір). Кому важко й не подобається лежати у ванні - беріть із собою ноутбук, планшет або телефон, вмикайте улюблений серіал або приємну музику. Знайдіть ідеальну "формулу" цієї процедури, адже енергія води необхідна в житті. Влаштуйте море вдома", – написала дизайнерка.

Дружина артиста Олексія Завгороднього (сценічне ім'я Позитив) Анна Андрійчук-Завгородня вперше поділилася причиною розлучення. Пара розірвала стосунки після 13 спільних років. За її словами, у них "не склалося" з дітьми. Хоча артист не був проти.

Зараз ви читаєте новину «Каменських та екскохана Позитива хизуються фігурами на відпочинку в Хорватії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі