вівторок, 23 жовтня 2012 17:56

Камалія співала для геїв та лесбіянок

Камалія співала для геїв та лесбіянок
Хоча мати співачки переконує, що це був стадіон Фото: lux.fm

35-річна співачка Камалія виступила у британському місті Манчестер. На це відреагував у своїй сторінці на Фейсбуку ведучий телепрограми "Богиня шопінгу" модний критик Данило Грачов, 28 років.

"Спасіння! - іронізує Грачов. - Камалія покинула нас заради світової слави! "Самая недооциненная звезда Украины" "підкорила" гей-клуб Манчестера! Це успіх, я вважаю".

Грачов натякає на те, що чоловік Камалії не раз казав, що рідна країна її не цінує.

Друзі Грачова сміються з Камалії. Вони то співчувають: "Бідні геї Манчестеру", то припускають: "Може, їм оголосили, що це — травесті-шоу?"

Врешті роблять висновок, що "гей-клуб у пригороді Англії - це велике досягнення для зірки з 10 мільйонами доларів інвестицій".

"Мені от цікаво, "самая недооцененная звезда Украины" не пробувала репетирувати свої номери ще хоч якось, крім як по телефону, навчитися танцювати за 25 років своєї кар'єри, подивитися на те, як паше та ж Лобода, маючи і без того всі природні дані для сцени. Адже дуже хочеться полюбити артистку Камалію, але, маючи всі можливості для саморозвитку, нічого для цього не зробити (наростити волосся і приклеїти стрази не беру до уваги) — це абсурд!" - пише у Фейсбуці 27-річна телеведуча Віолетта Трикова на сторінці Грачова у Фейсбуку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У нас же теж не гумовий бюджет" - Камалії надсилають прохання про допомогу

Матір Камалії Інна Шмаренкова переконує Gazeta.ua, що виступала її дочка на стадіоні: "Це був великий стадіон, на якому грають. І Камалія там співала. В Інтернеті все є, зайдіть і подивіться".

Потім Інна Петрівна вибачилася, що не може говорити.

"У нас цілу ніч зйомки були, я ще сплю", - перепросила жінка.

В Інтернеті справді є відео, на якому Камалія співає у Манчестері. Але не на стадіоні, а посеред площі, на якій стоїть крите шатро. І підписане це відео "Manchester Pride Kamaliya Gay Pride". Тобто, Камалія взяла участь у гей-прайді - заході, що популяризує права геїв та лесбійок.

Зараз ви читаєте новину «Камалія співала для геїв та лесбіянок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі