середа, 13 січня 2021 16:33

Julinoza представили пісню, яка закликає захищати тварин і зберігати природу
5

Гурт представив пісню
Фото: надане піар-агентом гурту
Гурт представив пісню
Гурт представив пісню
Гурт представив пісню
Гурт представив пісню

Гурт Julinoza презентував пісню "Край Дивних Мрій". Сингл, який був написаний під час локдауну, закликає до збереження природи та захисту тварин.

Трек має нове електронне звучання. Це перша композиція гурту, в якій немає "живих" інструментів: все створювалося на комп'ютері та аналогових синтезаторах. Важливими елементами пісні є лейтмотиви в арфі та партія драм машини. Можна почути відголоски українського етносу та колорит звучання Сходу в дусі поглядів Лао Цзи.

"Головний меседж композиції полягає у тому, що потрібно вже зупинити знущання над тваринами у зоопарках, дельфінаріях, контактних парках, а також перестати на курортах використовувати тварин для фото. Ми маємо підтримувати звірів у притулках, бо вони потребують ще більше допомоги від нас, ніж раніше. Цитата пісні: "Всі звірята у містах та дерева у лісах хочуть бути з нами, бо так хоче наш час". І звичайно, намагатися не руйнувати нашу планету", - говорить саунд-продюсер та лідер гурту Юлі Запорожець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська сеньоріта презентувала сексуальний кліп на пісню Hola

Кліп на пісню знімали на Куяльницькому лимані, що розташований на Одещині.

У період карантинного настрою й обмежених живих концертів гурт Julinoza вирішив порадувати слухачів лайв-альбомом Odessa Night Session. Лайв-альбом від Julinoza вийшов на німецькому лейблі Laconia. Реліз буде супроводжуватися виходом лайв-відео під кожну пісню з альбому.

Зараз ви читаєте новину «Julinoza представили пісню, яка закликає захищати тварин і зберігати природу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі