вівторок, 23 вересня 2008 10:20

Ісинбаєва розповіла про свою українську любов

Двократна олімпійська чемпіонка, багатократна рекордсменка світу в стрибках з жердиною Олена Ісинбаєва під час турніру в Шанхаї вперше представила публіці свого бойфренда Артема, повідомляє Газета.ru. Вперше Олена Ісинбаєва зізналася в коханні до Артема відразу після перемоги на Олімпійських іграх у Пекіні, де перемогла зі світовим рекордом. Ну а потім почали відкриватися деякі подробиці. Вдалося з"ясувати, що Артем молодше за Олену на декілька років, з Донецьку, працює діджеєм, спортом професійно не займався.

"Мій хлопець з України, Артем. Чи переберуся до нього? Швидше, я Артема заберу до Росії", - передає слова чемпіонки агентство "Весь спорт".

"Я не знав, що у Олени молода людина з Донецьку. Вона мені нічого такого не казала. Але якщо сказала журналістам зараз, отже вважає це правильним і важливим. Я буду щиро радий, якщо Олена вийде заміж і народить дитину. Я не бачу в ній - тільки рабиню спорту. Вона розумна та цікава людина, сильна особа. Звичайно, я бажаю, щоб яскравою, красивою та щасливою у Олени було не тільки спортивне життя, але й особисте" - сказав агентству "Весь спорт" тренер Олени Ісинбаєвої, Віталій Петров.

"Galaolympics.com"

Зараз ви читаєте новину «Ісинбаєва розповіла про свою українську любов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі