понеділок, 12 лютого 2018 14:04

Ірина Федишин стала підопічною Джамали
10

Джамала
Джамала
Джамала
Ірина Федишин
Ірина Федишин

Вчора глядачі телеканалу "1+1" побачили третій випуск "сліпих прослуховувань" вокального проекту "Голос країни-8", зірковими тренерами якого стали Сергій Бабкін, Джамала, яка очікує на первістка, Потап, Тіна Кароль, ведучими - Юрій Горбунов та Катя Осадча.

В рамках програми на сцену "Голосу країни-8" зі своєю авторською піснею "Малесенькі долоньки" вийшла відома українська співачка Ірина Федишин. Цікаво, що тренери не впізнали голос суперзірки Західної України, та, незважаючи на це, натиснули на всі чотири червоні кнопки:

"Приємно, що ви вже справжній артист, і при цьому не побоялись вийти зі своєї зони комфорту. Я бачу, що ви добра людина. Дякую вам за це, та запрошую у свою команду", - сказав Сергій Бабкін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, за яких умов Борис Апрель погодився брати участь у "Голосі країни"

В свою чергу, Джамала підтримала Сергія та зазначила, що щирість та відкритість Ірини підкорила серце вагітної співачки - своїм зірковим наставником Ірина обрала Джамалу.

Також недільного вечора 24-річна одеситка Ліана Аванесян стала однією з перших учасників восьмого сезону, яка порушила нові жорсткі правили проекту. Так, не розвернувши жодного крісла своїм кавером пісні Тіни Кароль "Дикая вода", артистка наполягла на спілкуванні з тренерами. Поведінка дівчини викликала справжню суперечку між зірковими наставниками: Сергій Бабкін та Потап зазначили, що заохочування порушення учасниками правил проекту є несправедливим по відношенню до інших вокалістів. Тим часом, Тіна Кароль підтримала бесіду з учасницею та провела її до рідних.

Ще одним вокалістом "сліпих прослуховувань" став 27-річний учасник АТО Роман Набожняк з Києва. На головній сцені країни хлопець заспівав лемківську народну пісню "Під облачком" та підкорив серце свого майбутнього зіркового наставника Сергія Бабкіна. Цікаво, що раніше Роман працював у сфері IT-технологій, а після повернення з зони АТО, разом з дружиною заснував невеликий сімейний бізнес – кондитерську для полегшення соціального адаптування ветеранів АТО, де вони печуть тістечка брауні

У "Голосі країни-8" нові жорсткі правила: учасник, який не зміг розвернути жодного тренерського крісла, буде змушений без спілкування з зірковими тренерами залишити сцену. Також одним з нововведень сезону став спеціальний ліфт, на якому вокалісти підійматимуться на сцену. Окрім того, у "Голосі країни-8" візьме участь рекордна кількість зіркових учасників: співачка Злата Огнєвіч, олімпійська чемпіонка з вільної боротьби Ірина Мерлені, учасниця "Танців з зірками" та українська артистка Камалія, співачка Ірина Федишин, учасник "Танців з зірками" та актор Юрій Ткач і екс-Борис Апрель Зіанджа. Ведучим бекстейджу став Артем Гагарін. Під час виходу програм в ефір Артем буде показувати для користувачів соціальних мереж найцікавіші моменти за лаштунків, ексклюзивні інтерв'ю з учасниками, а також командою проекту.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Федишин стала підопічною Джамали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі