вівторок, 28 лютого 2012 11:59

Ірина Білик з екрану телевізора попросила не одружуватися з нею

Ірина Білик з екрану телевізора попросила не одружуватися з нею

Ірина Білик любить дивитися програму "Давай одружимось", в якій зводять неодружених людей. Однак сама співачка не брала участі в телешоу.

"Я не брала участі. Всі ж думають: "Вона артистка, вона зірка, вона навіжена, вона непередбачувана, вона жахлива". Але я завжди дивлюся і думаю, що, якби я сиділа, невже б мене не помітили, невже не сказали б: "Боже, вона ж саме божество"? Коротше, я люблю дуже Байрак (Оксана Байрак, одна з ведучих програми "Давай одружимось", - ред.) і цю передачу", - зізналася Білик Каті Осадчій в ефірі програми "Світське життя", пише ТСН.

Співачка наголосила, що в програмі хотіла б бути серед тих, кого обирають.

"Напевно хотілося, щоб вибирали і вибрали найкращу. Я вже багато разів вибирала, а воно все якось не клеїться. Я хотіла б, щоб хтось мене обрав", - зізналася артистка.

Білик поділилася, що не проти була б взяти участь в цій передачі.

"Але мене Оксана не кликала. Це моя подруга. Вона знає ситуацію, що ми приймаємо всі пропозиції. Напевно прийшла б. Чому ні? Це люди люблять, вони люблять дивитися, які ми справжні. Але в мене взагалі вдома бардак. Люди, не одружуйтеся зі мною. Я вас благаю", - пожартувала співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Білик змінила колір волосся та випускатиме презервативи

Між тим, Ірина після рудого образу знову перетворилася в блондинку.

"Взагалі я лиса вже. У мене 20 перук. І насправді в мене немає волосся взагалі. Але я не хочу розчаровувати своїх шанувальників", - підкреслила вона.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Білик з екрану телевізора попросила не одружуватися з нею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі