пʼятниця, 03 жовтня 2008 17:50

Ірина Білик пообіцяла Сердючці народити через рік дитину (ФОТО)
8

Свій день народження народний артист України Андрій Данилко відсвяткував на знімальному майданчику - працював над "Шоу Вєрки Сердючки".


Він був абсолютно спокійним і ніяк не показував, що у нього свято. Швидше, навіть вдавав, що нічого не відбувається. В принципі, це й недивно. За словами директора артиста Ігоря Клінкова, Андрій не любить відзначати свої іменини.

- Найголовніше для Андрія, щоб зйомки пройшли вдало! Можливо, після закінчення ми трохи вип"ємо просто на знімальному майданчику, - поділився Ігор Клінков. А так, він не дуже любить відзначати свій день народження.

Але, зоряні друзі артиста, які цього дня брали участь в програмі, не забули про свято. Ірина Білик з Дмитром Дікусаром подарували Андрію фарфорову статуетку ангела з серцем.

- Цей ангелок дуже схожий на Андрія, тому ми вирішили саме його подарувати, - поділилася Ірина Білик.

Беручи участь в шоу Вєрки, співачка вільно спілкувалася на будь-які теми і, повідомивши Сердючці, що Дікусар "для душі та тіла", пообіцяла через рік прийти на шоу вже з малюком.

У "будинку радості" так само побувала Світлана Лобода, яка принесла не тільки подарунок, але і невеликий презент на новосілля - дві футболки і чашки. Співачка під час шоу вдягла свої фірмові речі не тільки на Сердючку, але й на її маму.

- Улюблені парфуми - улюбленому чоловікові, - розповіла про свій подарунок співачка. Вітати свого колегу Лобода пішла в його гримерку, де і вручила туалетну воду "Comme des Garсons" і букет орхідей.

Не забув про свого друга і Андрій Кравчук, який приїхав в компанії Лілії Подкопаєвої.

- Я подарую Андрію картину відомої української художниці! Я знаю, що Данилко дуже любить таке на відміну від мене! Я такі картини називаю просто "мазанина", - поділився Кравчук.

- А я заїхала привітати і вручити цей букет троянд і свою любов! Адже головне не подарунок, а увага, - розповіла Подкопаєва.

Не забула навідатися і Катя Осадча, яка привезла артистові чарівну шапочку від Світлани Сороки, не забувши при цьому трохи розпитати артиста для своєї програми.

Вечірка з приводу святкування Дня Народження зірки планується на вихідні і проходитиме в одному із закритих закладів столиці, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Білик пообіцяла Сердючці народити через рік дитину (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі