четвер, 29 січня 2015 13:58

Ірина Білик на відпочинку ледь не загинула в океані
5

Фото: надане піар-директором Владом Громовим

Співачка Ірина Білик свої зимові канікули провела із 15-річним сином Глібом. Два тижні з друзями відпочивали на Шрі-Ланці. Співачка розповіла кореспонденту Gazeta.ua, одного дня прогулянка катером по океану ледь не обернулась трагедією.

"Ми всі вирушили на дайвинг аби зануритися з аквалангом. Раптово розігрався шторм і мало не перевернув човен. Ми були мокрі з голови до ніг, - згадує пригоду Ірина. - В голові промайнули трагедії, починаючи від загибелі "Титаніка" до руйнівних цунамі 10-річної давнини. Думала, як врятуватися, кого кликати на допомогу. На щястя наш штурман виявився справжнім майстром і все обійшлося.

Після цього співачка обрала більш обережний відпочинок. Орендувала човен і поплавала на річці в передмісті Коломбо. Там фотографувалася з маленькими крокодилами. Відвідала чайну фабрику і сад спецій, де ростуть ароматні коричні дерева, кардамон, чагарники перцю.

На слоні Ірина Білик не наважилась покататися. Місцевим віджартувалася, що вона потрібна українцям. Захотіла лише погодувати велетнів бананами. Сама ж налягала на фрукти, насолоджувалася фрешем з манго та ананасів.

"Не дарма Шрі-Ланку називають фруктовим раєм. Місцева кухня більше пряна, ніж гостра. Традиційний продукт - рис, морепродукти. Якось в місцевому ресторані повечеряла щойно виловленим червоним окунем. Смачнішого в житті не пробувала" - згадує співачка.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Білик на відпочинку ледь не загинула в океані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі