понеділок, 19 березня 2007 19:45

Ірина Абрамович отримала після розлучення 6 млрд. фунтів?

Британська газета Daily Express пише, що екс-дружина російського мільярдера, губернатора Чукотки, Романа Абрамовича, Ірина, при розлученні отримала більше половини багатства свого чоловіка, що оцінюється в 11 мільярдів фунтів стерлінгів. "Сума, на якій вони зійшлися, набагато ближче до 6 млрд", - сказав в інтерв"ю виданню дехто з оточення Абрамовича. - "Коли Роман познайомився з Іриною, у нього не було в кишені ані копійки, і саме Ірина була головним здобувачем у сім"ї. Вони були партнерами у всіх значеннях цього слова, і їхня угода великою мірою це відображає".

Це найбільша сума відступних за всю історію шлюборозлучних процесів. Попередній рекорд належав американському медіамагнатові Самнеру Редстоуну, який виплатив своїй дружині Філліс п"ять років тому суму, еквівалентну одному мільярду фунтів стерлінгів.

В той же час газета The Independent пише про те, що Ірині Абрамович швидше за все дісталися 300 млн. доларів, а зовсім не декілька мільярдів, передає Інопресса.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Абрамович отримала після розлучення 6 млрд. фунтів?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі