середа, 12 вересня 2012 13:20

Іллю Рєзніку потрібна термінова операція на серці

Іллю Рєзніку потрібна термінова операція на серці
Композитор госпіталізований у військовий госпіталь Фото: ИТАР-ТАСС

Поет-пісняр Ілля Рєзнік терміново госпіталізований в закритий військовий госпіталь. Знаменитості потрібна термінова операція на серці.

Термінова госпіталізація Іллі Рєзніка відбулася в середу вранці, 12 вересня. 74-річного поета-пісняра привезли в закритий військовий госпіталь, де фахівці провели всі необхідні заходи щодо перевірки нинішнього стану знаменитості. Медики не виключають, що потрібна термінова операція на серці.

"У Рєзніка гіпертонічний криз. Зараз активно обговорюється питання про те, щоб поставити йому кардіостимулятор", - розповіли співробітники лікарні. Повідомляється, що дружина Іллі Рєзніка Ірина перебуває поруч з чоловіком, проте на телефонні дзвінки не відповідає.

Нагадаємо, напередодні Ілля Рєзнік різко відчув нездужання. Кажуть, що причиною поганого самопочуття стала скандально відома передача Андрія Малахова "Пусть говорят". Темою передачі став давній конфлікт між Іллею Рєзніком і примадонною російської естради Аллою Пугачовою. До того ж поетові пригадали його скандальне розлучення з першою дружиною Мунірою.

Цікаво, що спочатку Рєзнік, якому обіцяли, що програма буде суто позитивною, відмовлявся брати участь у запису, але в підсумку погодився сказати кілька слів і надати фотографії. Однак на зйомку поет-пісняр навідріз прийти відмовився. Як з'ясувалося, не даремно. Коли поет дізнався, як пройшов запис скандальної програми, йому стало погано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Іллі Рєзніка стався серцевий напад після програми Андрія Малахова

У підсумку Рєзнік пролежав добу вдома, перебуваючи під наглядом домашнього лікаря, проте потім Ірина наполягла на виклику фахівців. Прибулі на виклик медики діагностували у поета серцевий напад і наполягли на екстреній госпіталізації.

Зараз ви читаєте новину «Іллю Рєзніку потрібна термінова операція на серці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі