середа, 13 квітня 2011 10:59

Іглесіас годує Курнікову їжею з MacDonald's
6

Енріке Іглесіас і його кохана Анна Курнікова приїхали з візитом до Росії. 11 квітня співак виступив у Санкт-Петербурзі і здивував своїх шанувальників не характерними для зірки його рівня, скромними запитами в плані їжі.

У місто на Неві парочка прилетіла всього за дві години до концерту і відразу вирушила на майданчик у Льодовому палаці. Анні в аеропорту піднесли букет червоних тюльпанів, а Енріке роздав автографи своїм шанувальникам.

"Я і не думав, що в Росії так холодно. Невже це весна у вас така?! А я так легко одягнений! Хотів подивитися визначні пам'ятки, але, напевно, відмовлюся від цієї затії!" - заявив співак.

Концертний зал, в якому виступав артист, був сповнений лише наполовину. Тим не менш, Іглесіас відпрацював своє шоу професійно, привівши відданих прихильників у захват.

Відразу після концерту Енріке з Анною відправилися в аеропорт "Пулково-2", щоб летіти до Москви. Прибувши на місце, співак і його наречена близько 10 хвилин не виходили з машини. Організатори пояснили, що такий у Енріке ритуал на удачу. Коли Курнікова вийшла з машини, в руках у неї був паперовий пакет з MacDonald's. Виявляється, замість того щоб зводити кохану в шикарний ресторан, зголоднілий співак попросив організаторів купити їм гамбургерів, картоплі-фрі та Коли і разом з Анною поглинав недорогий фастфуд по дорозі в аеропорт.

Організатори московського концерту Енріке стверджують, що підмерзлий в Росії співак не збирається виходити з номера і відмовився від екскурсії визначними пам'ятками столиці. Іглесіас пояснив це тим, що протокольні гуляння йому вже набридли.

Зараз ви читаєте новину «Іглесіас годує Курнікову їжею з MacDonald's». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі