середа, 17 червня 2020 18:16

I Want You: провокаційна MARUV випустила кліп

I Want You: провокаційна MARUV випустила кліп
MARUV спокушає поліцейського, роль якого виконав Boosin, і разом вони вирушають на захід. Фото: instagram.com/maruvofficial/

Співачка MARUV презентувала кліп на пісню I Want You.

Прем'єра відбулася на YouTube-каналі співачки.

Роботу створювали спільно з музикантом і композитором Boosin.

Дія відбувається в закритому клубі на вечірці в стилі БДСМ.

MARUV спокушає поліцейського, роль якого виконав Boosin, і разом вони вирушають на захід. Співачка одягнена у прозорий топ, під яким видно груди з наклейками на сосках.

Глядачі оцінили відеороботу неоднозначно, залишивши схвальні і критичні коментарі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MARUV презентувала кліп, що збуджує еротичні фантазії

"Мені не "зайшло". Все це вже було, і тема заїжджена, як в аудіо-, так і в відеоряді", "Ну чому немає знову сюжету від слова зовсім? Аня, я так тебе люблю, але кліпи треба починати знімати якось по-новому", "Навіть у брючному костюмі сексуальна", "Не можу припинити дивитися", "Обожнюю тебе", "Це геніально", "Вогняний кліп. Розумничка", "Цього літа на всіх дискачах, тусах і паті", - написали фоловери співачки.

Співачка MARUV під альтер его Shlakoblochina презентувала пісню "Самолетная". Трек увійде до мініальбому Fatality. У Shlakoblochina є сторінка в Instagram. Нова пісня артистки сподобалася далеко не всім.

Зараз ви читаєте новину «I Want You: провокаційна MARUV випустила кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі