вівторок, 01 грудня 2020 10:38

Христина Лугова презентувала альбом про жіночу пристрасть

Христина Лугова презентувала альбом про жіночу пристрасть
В музиці й голосі Христини розкрилося більше пристрасті, яку свого часу співачка стримувала. Фото: надане піар-агентом артистки

Pop-jazz співачка Христина Лугова презентує альбом "Метаморфози". Пісні Христини потрапляють в рейтинг "300 нових пісень українською мовою" за версією Karabas Live, тримають провідні позиції в музичних чартах та хіт-парадах.

Альбом називається "Метаморфози" й відтворює метаморфози, які відбулися вже і продовжують далі відбуватися зі співачкою, її життям і творчістю. Новий етап почався наприкінці 2017-го після того, як понад рік Христина не писала нового.

"Я боялася, що ніколи не напишу більше, що весь мій креатив і творчий талант, як автора, вичерпався. А потім я написала пісню. Вона була інакшою, ніж до того. Я стала іншою. Потім ще одну. Я не була впевнена, чи моя здатність писати відновилася, чи це просто разові везіння. Але я тішилася кожній пісні так, як батьки, які нарешті змогли народити дитину. З того часу я написала близько 17 пісень", - розповідає Христина Лугова.

В музиці й голосі Христини розкрилося більше пристрасті, яку свого часу співачка стримувала. Альбом "Метаморфози" налічує 6 композицій, які розкриють співачку по-новому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Музика про веселощі" - Макс Барських презентував літній хіт "Silence"

"Я дозволила собі не стримувати цю пристрасть. Я захотіла нею ділитися. Я дозволила собі дисонанси й нуар в музиці. Я захопилася фольковими мотивами. Десь більше проявилася любов до соулу", - доповнює Христина.

Pop-jazz співачка Христина Лугова презентує пісню "Метаморфози". Це вже друга композиція з майбутнього альбому співачки, який Христина планує оприлюднити найближчим часом.

Зараз ви читаєте новину «Христина Лугова презентувала альбом про жіночу пристрасть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі