неділя, 23 квітня 2017 13:04

"Хороший хлопець" розповів, як отримав титул найкрасивішого

"Хороший хлопець" розповів, як отримав титул найкрасивішого
Кирило Дицевич Фото: прес-служба

Зірка серіалу "Хороший хлопець" Кирило Дицевич свого часу став "Містером Білорусь". Отримати титул найкрасивішого йому допомогло легке ставлення до конкурсу, про це сам розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Це конкурс краси, що не зовсім правильно. Це одна роль. як маленький серіальчик, година, там нічого не говорив, походив просто і все", - говорить Кирило.

За словами актора, серед інших конкурсантів він був найменьш тренований.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Містер Білорусь приміряв героїчний образ в українському серіалі

"Я там був найменьш найкачаний, всі хлопці прийшли серйозно підготувались, вживали стероіди. Багато ходили у спортзал. Я простіше до цього ставився і напевно тому так вийшло. Я вважаю, що чи простіше, тим краще", - говорить Кирило і додає, - у мне кубиків пресу серйозних немає, треба займатися, але коли молоді люди багато уваги приділють своєму зовнішньому вигляду, то мені здається щось тут не те".

Серіал є адаптацією корейського формату Nice Guy. Сценаристом української версії виступила українська письменниця Ірина Чернова (Люко Дашвар). Виробництвом драми займався "1+1 Продакшн". У центрі сюжету серіалу "Хороший хлопець" - історія юнака Олега, який потрапляє до в'язниці, взявши на себе злочин своєї нареченої Насті. Вийшовши на свободу через 6 років, він дізнається, що кохана його давно не чекає - вона вийшла заміж за немолодого успішного бізнесмена Ігоря Шеремета і народила йому дитину. Її новоспечена падчерка Даша закохується в Олега, але, схоже, Настя не готова поступитися екс-коханим іншій.

Подальший розвиток подій, за словами творців проекту, не менш драматичний, ніж початок.

Зараз ви читаєте новину «"Хороший хлопець" розповів, як отримав титул найкрасивішого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі