середа, 05 вересня 2018 13:15

Хочу бути не зіркою, а легендою: цитати Фреді Меркьюрі у його день народження

Автор: Вікіпедія
  Музикант увійшов до списку 100 найвеличніших британців
Музикант увійшов до списку 100 найвеличніших британців

Саме у Великій Британії стартувала музична кар'єра Меркьюрі та з'явився один із найкращих рок-гуртів усіх часів - Queen. Фредді Меркьюрі написав такі хіти, як We Are the Champions, Bohemian Rhapsody, Seven Seas of Rhye, Killer Queen, Somebody to Love і багато інших.

Музикант увійшов до списку 100 найвеличніших британців, згідно з опитуванням BBC, і потрапив до рейтингу 100 найкращих вокалістів усіх часів за версією журналу Rolling Stone.

На честь дня народження одного з найвидатніших рок-співаків в історії Gazeta.ua дібрали найкращі висловлювання Фредді Меркьюрі про життя, музику, гроші та самого себе.

Фредді Мерк'юрі про життя

- Життя - гра. Все залежить від тебе, твої ідеї, твої думки. Потрібно лише тільки підняти свою дупу з дивана та йти вперед, нехай повільно, але до вершини!

- Я не хочу потрапити до раю після своєї смерті - пекло набагато краще. Тільки подумайте про тих цікавих людей, яких ви зможете там зустріти, і ви теж захочете туди потрапити.

Автор: Вікіпедія
  Музикант увійшов до списку 100 найвеличніших британців
Музикант увійшов до списку 100 найвеличніших британців

Фредді Мерк'юрі про гроші

- Щастя не купиш. Але гроші можуть допомогти його знайти.

- У молодості, коли у мене взагалі не було грошей, я відкладав потроху. Потім за один день все спускав із великим задоволенням.

- Я заробив багато грошей і міг би жити, розкошуючи до самої смерті, але мені потрібно щось робити. У мене багато енергії, їй потрібен вихід. Я не можу безцільно провести день у ліжку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали перші кадри фільму про Фредді Мерк'юрі

Фредді Мерк'юрі про музику

- Чи важка мені моя робота? Вона по-янгольському приємна, друзі.

- Буде сумно, якщо нам буде нічого запропонувати, крім самої музики.

- Можете називати мене музичної повією, але я завжди буду співати те, що приємно фанатам.

- Чим більше у мене проблем, тим кращі мої пісні.

- Я просто горю на сцені! Почуття, яке я отримую від контакту з аудиторією, набагато сильніше за секс. Мені подобається цей збуджений стан, і я весь час відчуваю, що хочу більше - більше, більше, більше.

Автор: Вікіпедія
  Музикант увійшов до списку 100 найвеличніших британців
Музикант увійшов до списку 100 найвеличніших британців

Фредді Мерк'юрі про любов

- Моя любов небезпечна. А хто хоче безпечної любові? Уявіть, якби я написав пісню: "Моя любов безпечна". Вона б ніколи не продалася.

- Я впевнений, що кохання понад усе, але кохання може знищити тебе. Потрібно бути дуже сильним. Любов може зруйнувати все, що ти збудував, якщо ти їй дозволиш.

- Я не вмію любити наполовину. Я не вірю в напівміри та компроміси. Я просто терпіти не можу компромісів - ні в чому. Я віддаю все, що маю, - такий у мене характер.

Фредді Мерк'юрі про себе

- Я не вірю в астрологію. Я вірю в свою харизму.

- Я не хочу стати якою-небудь зіркою, я стану легендою.

- У мене немає жодного бажання жити до 70 років. Це, напевно, дуже нудне заняття.

- Я ніколи не копаюся в собі, такі речі терпіти не можу, я навіть не люблю, щоб мені ворожили по руці. Були випадки, коли мені говорили: "Обов'язково сходи до такого-то - він дуже точно пророкує". Але, якщо чесно, це мене лякає. Я хочу дізнатися все сам. Було б дуже нудно знати, що має зі мною трапитися, тому що тоді я б усе життя витратив на спроби цього уникнути.

- Виключно правильні люди стомлюють мене до смерті. Мені подобається оточувати себе дивними та цікавими людьми, тому що вони дають відчуття повноти життя. Так, мені подобаються фріки.

- Глядачі люблять мене. Ось чому їм важко повірити, що хтось на кшталт Фредді Меркьюрі може бути самотнім.

- Я завжди знав, що я зірка. А тепер і весь світ зі мною згоден.

Співак помер 24 листопада 1991-го у своєму лондонському особняку. Офіційна версія причини смерті легенди: бронхопневмонія, яка розвинулася на тлі СНІДу. Йому було 45 років.

Зараз ви читаєте новину «Хочу бути не зіркою, а легендою: цитати Фреді Меркьюрі у його день народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі