середа, 02 травня 2018 12:40

Хіт Олега Винника переспівали на мотиви семи країн світу

Хіт Олега Винника переспівали на мотиви семи країн світу
Одеський колектив переспівав хіт Олега Вииника Фото: Прес-служба

Одеський чоловічий вокальний септет DukeTime представив власну обробку пісні Олега Винника "Ніно".

Хлопці показали, як би звучала композиція в різних куточках світу. Національний музичний колорит семи країн учасники колективу створювали безпосередньо за допомогою своїх голосів, без використання будь-яких інструментів. Зокрема, DukeTime "a capella" переспівали відомий трек на грузинський, ямайський, балканський, іспанський, африканський, єврейський і ватиканський мотиви.

Хіт в своєму виконанні виклали в Мережу

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Слава Камінська та Дзідзьо поділилися планами на Великдень

Олег Винник в даний час зайнятий підготовкою до масштабного Всеукраїнського туру, який стартує 20 травня і охопить найбільші концертні майданчики, а також більше десяти стадіонів країни. З новою програмою "Ти в курсі" проїде більше 30 міст, дасть близько 45 концертів для 200 тис. глядачів.

Літні гастролі виконавця переважно пройдуть на відкритих майданчиках. Зокрема, Олег Винник виступить на стадіонах "Арена Львів" і "Чорноморець". Завершиться турне 7 листопада концертом у столичному Палаці спорту.

Зараз ви читаєте новину «Хіт Олега Винника переспівали на мотиви семи країн світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі