понеділок, 17 грудня 2012 13:28

"Хай віддасть мені все, що винен, і їде на всі 4 сторони" — Окунська про невиїзного Власенка

"Хай віддасть мені все, що винен, і їде на всі 4 сторони" — Окунська про невиїзного Власенка
Окунська про ситуацію із колишнім чоловіком Сергієм Власенко Фото: obozrevatel.com

Наталя Окунська дивується тому, що в її заяві не випускати колишнього чоловіка за кордон через несплату аліментів, дехто вбачає політичний підтекст. Про це вона сказала в коментарі Gazeta.ua.

"Власенко почав пожинати плоди власного свавілля. На сьогоднішній день він винен мені значну суму грошей і половину будинку. Тому, відповідно до закону я написала заяву про обмеження його виїзду за кордон. Все справедливо. Дивно, що в цьому хтось бачить політичний підтекст. Мені здається, пану Власенку давно пора зрозуміти, що закон один для всіх і його потрібно просто виконувати. Винен - віддай і живи спокійно", - зазначає Окунська.

Наталя радіє, що закон щодо аліментників і боржників поширюється також і на депутатів.

"Я дуже рада, що закон про невиїзд за кордон аліментників і боржників працює, а також поширюється не тільки на простих смертних, але і на народних депутатів. Не випустять одного-другого і чоловіки будуть думати, перш ніж ображати своїх дітей і колишніх дружин.

Власенко чотири роки розповідав мені про закони. Тепер я хочу тільки одного - змусити його самого цей закон виконувати. Як тільки він віддасть мені все, що винен, нехай їде на всі 4 сторони", - підкреслила Окунська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенка затримали в аеропорту Бориспіль: у "Батьківщині" заявили про репресії

В Європі, за словами Наталі, вже в курсі цієї новини.

"Дзвонили друзі з Європи. Там це новина. Можу собі уявити шок європейців від того, що політик і головний захисник опозиції, а отже достатньо законослухняний громадянин, не може виїхати з країни через те, що винен своїй дитині", - зауважила Наталя.

Зараз ви читаєте новину «"Хай віддасть мені все, що винен, і їде на всі 4 сторони" — Окунська про невиїзного Власенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі