понеділок, 12 листопада 2018 13:21

Гвінет Пелтроу та Дженніфер Еністон завітали на святкування 44-го дня народження Ді Капріо
18

Гвінет Пелтроу
Дженніфер Еністон
Кейт Бекінсейл
Рита Ора
Рита Ора

Актор Леонардо Ді Капріо сьогодні відзначає свій 44-й день народження. Зірки Голлівуду зібралися привітати свого колегу у нічному закладі в Беверлі Гіллз.

Серед запрошених були: Гвінет Пелтроу з чоловіком, зірка "50 відтінків сірого" співачка Рита Ора, Дженніфер Еністон та багато інших. Усі вони заходили у синій великий імпровізований торт з написом "L 44th", пише E! News.

За чутками, актор запросив понад 500 гостей, серед яких колишня дружина його друга Тобі МакГвайра Дженніфер Мейєр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пишногруда дизайнерка без білизни вийшла в супермаркет

Колишня зірка Yankee, наречений Дженніфер Лопес Алекс Родрігес теж був серед запрошених, але без своєї зіркової нареченої.

Одними з перших на святкування прийшли Бейонсе з чоловіком-продюсером та репером Jay Z, вони зайшли у клуб Spring Place, пише People Magazine. Там також засвітилися Роберт Де Ніро, Аль Пачино, Наомі Кемпбелл, Ларрі Девід і Саша Барон Коїн.

Після головного святкування елітна група із 50 чоловік, включаючи Опру Вінфрі, вирушила на вечерю із зіркою "Титаніка", пише джерело Page Six.

Ді Капріо закрутив роман з падчеркою Аль Пачино, Каміллою Мерроне, з якою був знайомй, коли їй було ще 11. Цього року пара разом відпочила на розкішному курорті.

Зараз ви читаєте новину «Гвінет Пелтроу та Дженніфер Еністон завітали на святкування 44-го дня народження Ді Капріо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі