вівторок, 01 грудня 2020 17:04

Гурт "Малдіви" презентує 8 найкращих танцювальних колядок

Гурт "Малдіви" презентує 8 найкращих танцювальних колядок
Добірка включає 8 треків: 2 авторські колядки та 6 народних. Фото: надане піар-агентом гурту

Гурт "Малдіви" представляє сучасну збірку українських колядок "І летить по світу коляда".

Вони вже відзначились великим дитячим доробком на YouTube-каналі "З любов'ю до дітей", де вже кілька років поспіль тішать своїх прихильників та їх батьків динамічними україномовними руханками. Зараз випустили у світ для своїх прихильників цілий альбом танцювальних колядок.

Добірка включає 8 треків: 2 авторські колядки та 6 народних, але з сучасним аранжуванням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Богемну рапсодію" співали по 12 годин на день

"Альбом колядок - наше величезне надбання для майбутніх поколінь. Це не просто новий модний та сучасний збірник треків, які рано чи пізно можуть вийти з моди, це збірка чудових пісень для Бога, збірка, де ми радіємо тому, що Христос Народився. Ми ставили за мету зацікавити цими колядками дітей, прищепити їм любов до прадавніх українських традицій, тому зробили їх максимально динамічними та танцювальними. Слухаючи їх, дітвора не зможе всидіти на місці, а буде підтанцьовувати та підспівувати, тим самим буде закарбовувати ці ритми і слова у своїй пам'яті", - розповідають учасниці гурту.

Співак і телеведучий 32-річний Володимир Дантес презентував відеороботу на пісню "Если бы". Про те, що кліп вже опублікований на його YouТube-каналі, артист повідомив в Instagram. Для відео Dantes схуд і навчився танцювати.

Зараз ви читаєте новину «Гурт "Малдіви" презентує 8 найкращих танцювальних колядок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі