вівторок, 10 травня 2011 16:32

Груди Кетті Перрі ледь влізли в нову сукню
6

Кетті Перрі знялася для червневого номеру журналу Vanity Fair. В інтерв'ю виданню співачка поділилася своїми стосунками з Расселлом Брендом, розповіла про своє дитинство і про життя.

Співачка зізналася, що її чоловік ще ніколи їй не брехав.

"Ми просто встановили особливий рівень довіри в наших стосунках", - поділилася Перрі.

Навіть коли Бренд виклав у своєму твітері фото дружини без макіяжу посеред ночі, співачка сприйняла це просто як жарт.

"Ми просто дуркували. Насправді мені все одно. Я маю на увазі, що коли я на репетиціях, то виглядаю саме так. Я така ж звичайна жінка, як і всі. Ви не повинні, прокидаючись вранці виглядати як, наприклад, Жизель Бундхен", - підкреслила Кетті.

Пара скептично ставиться до преси, тому відмовилися продати фотографії зі свого весілля.

"Коли справа стосується весілля, преса не стає "кращим другом". Ми не продали жодної своєї весільної фотографії, не дивлячись на те, що нам пропонували за них мільйони", - зазначила вона.

Співачка розповіла про своє релігійне виховання в сім'ї священика.

"У мене не було дитинства. Моя мати ніколи не читала мені книжок, окрім Біблії. Мені забороняли слухати музику, і доводилося ховати диски у друзів. Я виросла в родині дуже закритій, але я сама дуже відкрита. Расселл прийняв індуїзм, а я ні. Він медитує кожного ранку та кожного вечора, і я іноді роблю те саме. Але він дозволяє мені бути мною, а я дозволяю йому бути ним", - підкреслила артистка.

Зараз ви читаєте новину «Груди Кетті Перрі ледь влізли в нову сукню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі