пʼятниця, 16 жовтня 2009 16:27

Говорячи про дитину, Ані Лорак не мала на увазі вагітність

Говорячи про дитину, Ані Лорак не мала на увазі вагітність

Варто було Ані Лорак обмовитися про те, що вона думає про поповнення в сім"ї, як засоби масової інформації почали бомбардувати громадськість повідомленнями: "Лорак вагітна!". За минулі два дні цією новиною "поділилося" багато ЗМІ.

Але важливо те, що в жодному з цих сенсаційних матеріалів не було підтвердження з боку співачки. Чутки ґрунтувалися лише на одному інтерв"ю російському виданню "Труд", в якому Ані Лорак заявила, що хоче багато дітей.

Цього, як виявилось, більш ніж достатньо. Миттєво новина розлетілася по Інтернету. На прохання прокоментувати ситуацію прес-служба Лорак відповіла категорично: "Це неправда".

Напевно багато хто видає бажане за дійсне. Втім, не можна виключати і того, що немає диму без вогню. Адже, наприклад, Настя Приходько спочатку теж приховувала свою вагітність. Одне можна сказати напевно: Ані Лорак дуже хоче стати мамою і за її ж словами "затягувати з цим не збирається".

За матеріалами E-motion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Говорячи про дитину, Ані Лорак не мала на увазі вагітність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі