середа, 21 листопада 2018 10:36

Голлівудське розлучення: Де Ніро вирішив залишити дружину

Голлівудське розлучення: Де Ніро вирішив залишити дружину
Роберт Де Ніро вирішив розлучитися із Грейс Хайтауер. Фото: probomond.ru

Голлівудський актор 75-річний Роберт Де Ніро вирішив розлучитися із 63-річною Грейс Хайтауер. Вони не живуть разом від початку літа.

Пара одружилася 1997-го, повідомляє Page Six.

Виховали 2 дітей: сина Елліота та молодшу доньку Хелен, яка народжена від сурогатної матері. У актора є ще 4 дітей від попередніх стосунків.

Як повідомляє джерело, найближчим часом актори публічно оголосять про розлучення.

Пара познайомилася 1987-го, коли Хайтауер працювала стюардесою. Пізніше вона працювала моделлю, а потім знялася у декількох фільмах - в епізодичних ролях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка "Трансформерів" розлучається з дружиною

Вони розлучаються не вперше. 1999-го Роберт вже подавав на розлучення і боровся за опіку над сином. Однак тоді їм вдалося налагодити відносини, і розлучення не відбулося. 2004-го Де Ніро і Хайтауер відновили весільні клятви.

Президент США Дональд Трамп у відповідь на образи актора Роберта де Ніро назвав його боксерською грушею із низьким IQ.

Роберт де Ніро неодноразово критикував нинішнього главу Білого дому Дональда Трампа. Актор назвав Трампа "шахраєм, брехуном і дворнягою", "поганим прикладом для країни". Називав політичну ситуацію в США "тимчасовим божевіллям".

Зараз ви читаєте новину «Голлівудське розлучення: Де Ніро вирішив залишити дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі