вівторок, 14 вересня 2021 10:18

"Голі" сукні та лицарські обладунки: екстравагантні образи зірок на балу Met Gala 2021
12

Репер Lil Nas X прийшов на червону доріжку в лицарських обладунках.
Фото: Reuters
Фотографів вразило пишне золоте вбрання з хвостом павліна.
Модель Ірина Шейк вразила стрункою фігурою та відвертою сукнею з корсетом.
На червону доріжку виходили люди у вражаючих вбраннях.
Актриса Меган Фокс для балу обрала сексуальну сукню зі сміливими розрізами.

13 вересня у нью-йоркському Метрополітен-музеї відбувся бал Інституту костюма Met Gala 2021.

Gazeta.ua зібрала найяскравіші образи зірок, які відвідали червону доріжку цього року.

Ведучими Met Gala стали актриса Кеке Палмер і сценаристка Ілана Ґлейзер. Як почесних гостей запросили главу Instagram Адама Моссера, редакційну редакторку Vogue Анну Вінтур, дизайнера Тома Форда та поетесу Аманду Ґорман, яка вразила творчістю на інавгурації президента США Джо Байдена.

2021 року Met Gala присвятили американській моді. Пандемія коронавірусу змінила фешн-індустрію, розповів куратор заходу Ендрю Болтон. Саме тому організатори вирішили приділити увагу локальній, американській моді, яка переживає відродження. Тема балу отримала назву In America: A Lexicon of Fashion - "В Америці: лексикон моди". За основу взяли образи моди ХХ і ХХІ ст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гола" сукня Меган Фокс і Джей Ло в мініспідниці: найепатажніші образи зірок на MTV VMA 2021

Екстравагантними образами вразили епатажний репер Lil Nas X, який прийшов на бал у золотих лицарських обладунках, актриса Меган Фокс та фешн-діва Кім Кардаш'ян. Фокс обрала червону сукню з відвертими вирізами на грудях та стегнах. Кардаш'ян прийшла на бал у чорному вбранні, яке повністю закривало її тіло і лице.

Модель Кендалл Дженнер вразила "голою" мереживною сукнею із розсипом діамантів. Репер ASAP Rocky пройшовся червоною доріжкою в різнокольоровому пледі.

Чорним нарядом також здивувала співачка Ріанна. Образ зірка доповнила діамантовими прикрасами та макіяжем у темних тонах.

Met Gala або "Бал Інституту костюма музею Метрополітен" - щорічний захід, що є однією з найвідоміших модних подій в Нью-Йорку за участю світових зірок.

Уперше бал Інституту костюма Met Gala відбувся 1948 року в Нью-Йорку. Його засновницею була Елеонор Ламберт. Вона одразу ж охрестила бал Met Gala "головною вечіркою року". Хоча тоді бал був світською вечерею з лотереєю і скетчами, потрапити на яку міг кожен охочий всього за $50. У вартість входила також оренда сукні, яку гості могли вибрати з фонду музею. Крім того, перший бал було влаштовано в грудні. Якийсь час дата свята не була визначена і могла бути приурочена до якоїсь події.

Зараз ви читаєте новину «"Голі" сукні та лицарські обладунки: екстравагантні образи зірок на балу Met Gala 2021». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі