пʼятниця, 05 лютого 2021 20:00

Голі спортсменки та позування топлес. Якими кадрами зірки підкорюють мережу
6

Шанувальники продовжують захоплюватися екстравагантними фотосесіями зірок. Моделі, спортсменки та артистки регулярно публікують пікантні знімки в Instagram.

Українська фітнес-модель Олександра Суманєєва та бразильська зірка UFC Клаудіа Гаделья вирішили взяти участь у провокативних фотосесіях та постати повністю оголеними. Азійська копія Кардаш'ян Кім Лі та американська гімнастка Кайла Фіцджеральд з'явилися топлес на сторінках журналів.

Gazeta.ua пропонує згадати, які знімки публікували зіркові красуні цього тижня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пацанка" показала пікантні кадри з фотосесії у ванній

Українська фітнес-модель Олександра Суманєєва у "голому" купальнику
Фото: instagram.com/ssumaneeva
Бразильська зірка UFC Клаудіа Гаделья знялася у пікантному фотосеті
Співачка з дипломом медика Стефані Асеведо опублікувала в Instagram фото топлес
Найсексуальніша жінка Азії за версією FHM Кім Лі знялася у фотосеті для журналу Glamour
Блогерка Джулія Роуз прославилась, коли змінила напис Hollywood на HollyBoob (святі груди). Регулярно радує шанувальників відвертими фото

Зірки як закордонного, так і українського шоубізнесу часто вражають "гарячими" кадрами з фотосесій в Instagram. Користувачі мережі висловлюють захоплення щодо екстравагантних образів або критикують за відверті фото в коментарях під дописами. Артистка Maruv розважалася з подругою біля басейну. А голлівудська акторка Елізабет Герлі ледь прикрила пишні принади шубою.

Зараз ви читаєте новину «Голі спортсменки та позування топлес. Якими кадрами зірки підкорюють мережу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі