понеділок, 18 квітня 2011 12:26

Гола Катерина Гусєва прикрилася тільки хусткою
5

Зірка фільму "Бригада", заслужена артистка РФ Катерина Гусєва знялася у відвертій фотосесії для російського чоловічого журналу Maxim.

"Ну а що? Сім'я є, материнський обов'язок виконаний по повній програмі. Можу тепер злегка похуліганити. До речі, дуже шкодую, що не знімалася, коли чекала на дитину. Жінка в цей час особливо прекрасна. Принаймні, я себе відчувала дуже красивою", - розповіла 34-річна Катерина Гусєва, яка півроку тому народила другу дитину - доньку Анну.

"Ваш журнал вперше мені дав відчути, що таке публічне оголення. Юра Кольцов вирішив знімати при природному денному світлі, в студії було вікно у всю стіну, і воно виходило просто на вулицю. Повз ходили люди, паркувалися машини, щось завантажували і вивантажували, курили вантажники. А за вікном сиділа практично гола я і позувала. Щоправда, потім з'ясувалося, що там скло дзеркальне і зовні нічого не видно. Але я-то не знала! Мене це дуже ... хвилювало якийсь час", - зізналася актриса.

Зараз Катерина Гусєва продовжує грати в театрі і зніматися у фільмах.

"Якщо в театрі, то дивіться афішу Театру імені Моссовета. Я буквально через два тижні після пологів вже вийшла на сцену і продовжую грати в усіх своїх спектаклях", - зазначила Катя Гусєва.

Скоро в кіно вийде картина "Бригада-2: Спадкоємець" з її участю. Це історія про сина її героїні Ольги Бєлової з першої частини.

Також Катерина Гусєва знялася в серіалі "Лектор" разом з Дмитром Пєвцовим і Федором Бондарчуком.

Тепер Катерина Гусєва мріє про нові ролі в кіно.

"Я готова на все! Це міг би навіть бути такий заголовок для вашого матеріалу - "Я готова на все!". Я б могла зіграти Валентину Терешкову ... Або Клеопатру! Так, мене завжди вабили образи фатальних жінок, темна сторона людської особистості. Я завжди вважала, що акторська професія - це можливість прожити не одне своє життя, а ще тисячі інших. І от я їх потихеньку проживала, але зараз відчуваю, що сповнена чогось такого, чому ще ні разу ніхто не давав виходу", - поділилася акторка.

Зараз ви читаєте новину «Гола Катерина Гусєва прикрилася тільки хусткою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі