понеділок, 17 травня 2021 22:33

GO_A вийшли на бірюзову доріжку Євробачення 2021 в одязі українського бренду

Автор: babel.ua
  Учасники гурту GO_A пройшли бірюзовою доріжкою Євробачення 2021 у футуристичних костюмах білого кольору із прозорими вставками українського бренду Gora Gala
Учасники гурту GO_A пройшли бірюзовою доріжкою Євробачення 2021 у футуристичних костюмах білого кольору із прозорими вставками українського бренду Gora Gala

У неділю, 16 травня, в Роттердамі відбулася церемонія відкриття міжнародного пісенного конкурсу Євробачення 2021.

Учасники гурту GO_A пройшли бірюзовою доріжкою Євробачення 2021 у футуристичних костюмах білого кольору із прозорими вставками. Це одяг українського бренду Gora Gala і дизайнера Гали Васеніної.

Костюми є частиною колекції білих дощовиків Fashion VS Fakes, створеної для проєкту Фонду сім'ї Богдана Гаврилишина разом з куратором Мар'яною Єлейко. Колекція є частиною інноваційного освітнього проекту, мета якого розвинути критичне мислення і навчитися відрізняти правду від фейків, сказано в описі її колекції. Проєкт представили в лютому 2021 року.

Дощовики зроблені з інноваційного матеріалу Tyvek, який на перший погляд виглядає як папір. Він створений з безлічі поліетиленових ниток, переплетення яких створює тонкий шар з численними мікроскопічними отворами методом "спанбонд". Це легкий, міцний, дихаючий і одночасно вологостійкий матеріал. Крім того, Tyvek після використання підлягає переробці. Про властивості розповіла дизайнерка костюмів Гала Васеніна в Instagram.

Нагадаємо, на сцену Євробачення 2021 гурт GO_A вийде у вбранні від українського художника з костюмів Дмитра Куряти, в якому центральним елементом стане зелена шуба зі штучного волосся. Постановниками шоу українського гурту стали Костянтин Томільченко й Олександр Братковський, які працювали над переможним шоу Джамали для Євробачення 2016.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євробачення-2021: коли й де дивитися виступ України

Перший і другий півфінали Євробачення 2021 відбудуться 18 і 20 травня, фінал пройде в суботу, 22 травня. Україна виступить у першому півфіналі під номером 15.

За прогнозами букмекерів, гурт Go_A може посісти четверте місце. Представлятимуть Україну з піснею Shum.

Щоправда, на офіційному сайті Євробачення були розміщені на восьмому й дев'ятому місці. У "Суспільному" ж зазначають, що гурт - у п'ятірці найкращих на Євробаченні-2021.

Зараз ви читаєте новину «GO_A вийшли на бірюзову доріжку Євробачення 2021 в одязі українського бренду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі