пʼятниця, 05 жовтня 2012 18:09

"Гірше Баскова в музиці нема нікого" - Посипайко

"Гірше Баскова в музиці нема нікого" - Посипайко
Посипайко: "Провокація - королева успіху". Фото: luxlux.net

Телеведучий Ігор Посипайко переконаний, що шоу-бізнесом треба займатись тоді, коли вже зовсім не можеш ним не займатись і не можеш не бути на сцені. Про це він розповів в інтерв'ю Gazeta.ua.

"На сцену варто йти, якщо в тебе є вміння переконувати всіх, що ти офігенний. Якщо такого переконання нема і купуватимеш якісь галімі пісні, викладатимеш за них мільйони грошей і нічого не отримуватимеш у відповідь, то від цього буде тільки гірше. І у нас мільярд таких співачок, які вже 10 років початкові таланти незважаючи на всі затрати на кліпи і так далі. Я зараз не говорю про успішні підкачані груди і тіла. Це прекрасно, коли це успішно. В багатьох випадках це заслуга продюсерів, а не самих артистів. Бо він добре знає, що і як продається. Але ці проекти створені для корпоративів, а не для великих сцен. Але людям подобається", - відзначає телеведучий.

Однак найефективнішим шляхом до успіху Посипайко вважає провокацію.

"Якщо її вдасться зробити стильно — будеш леді Гагою, якщо пошло — Сергієм Зверєвим. Не розумію, як можна купити квиток на його концерт чи замовити як співака на корпоратив. Його беруть більше як ведучого, через його ж епатажність. Але гірше Баскова в музиці нема нікого. Він просто король пафосу. Кожна його емоція відверто награна і неприродна, а його віра у власний німб заходить в кімнату на півгодини раніше, ніж він. І всі його пісні позбавлені будь-якого сенсу", - відзначив Посипайко.

Зараз ви читаєте новину «"Гірше Баскова в музиці нема нікого" - Посипайко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі